SAHS Gun Show syyshuutokauppa 30.10.2021

Suomen Asehistoriallinen seura järjestää ase- ja militariahuutokauppoja yleensä kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Gun Show syyshuutokauppa järjestetään lauantaina 30.10.2021 Sastamalassa kello 14 alkaen hotelli Ellivuoressa, osoite Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala. Huutokaupan näytöt järjestetään lauantaina 30.10. kello 10-14 hotellilla.

Huutokaupan toteutuneet vasarahinnat löytyvät tästä: 2021-10-HKGS-vasarahinnat

Huutokauppaluettelo kuvalinkkeineen löytyy tästä Huutokauppa Syksy_2021 kuvalinkit

(kuvat huutokauppakohteista löytyy kohteen lopusta siirtäen kursorin kuvalinkin päälle).

Huutokaupat ovat avoimia kaikille.

Tulostettava huutokauppaluettelo löytyy tästä Huutokauppa 10_2021

Lisätietoja huutokaupoista saa parhaiten sähköpostitse, osoitteesta: huutokaupat(at)sahs.fi. Puhelimitse meidät tavoittaa todennäköisimmin iltaisin: 045 665 2330.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, korttimaksu ja lasku. Huutokauppaan voi tehdä kirjalliset tarjoukset huutokauppaa edeltävänä iltana kello 21 mennessä joko sähköpostitse kirjallinentarjous(at)gmail.com tai sähköisesti sivultamme kirjallinen tarjous 

COVID-19

Meille henkilöiden hyvinvoinnin turvaaminen on ensisijaisen tärkeää. Haluamme toimia vastuullisesti koronaviruspandemian aiheuttamissa haastavissa poikkeusoloissa. Seuraamme viranomaisten sekä terveydenhuollon viestintää ja ohjeistuksia. Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan viranomaisten kulloinkin voimassa olevia suosituksia ja määräyksiä.

NÄIN TOIMIMME VASTUULLISESTI:
Hyvä käsihygienia: Muistathan hyvän käsihygienian. Mikäli käsienpesu ei ole mahdollista, käytäthän käsidesiä. Tilaisuudessa on tarjolla käsidesiä.
Vähintään 2 metrin turvaetäisyys muihin: Pidäthän vähintään 2 metrin etäisyyden muihin.
Käytäthän kasvomaskia aina asioidessasi sisätiloissa.
Jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi, pysythän kotona. Suosittelemme koronavilkun käyttöä.
Näyttöön otamme pienen määrän katselijoita kerrallaan.

Otamme vastaan kohteita ympäri vuoden.

Huutokauppaprosessimme (myyjille) on seuraava:

  • Asiakas ottaa meihin yhteyttä ja toimittaa listan sekä mahdollisesti kuvia huutokauppaan tarjottavista kohteista
  • Teemme tietojen pohjalta arvion siitä, mitä kohteita kannattaa huutokauppaan ottaa
  • Toimitamme asiakkaalle alustavan pohjahinta -arvion kohteista (pohjahinta, millä kohteet voidaan huutokaupassa myydä)
  • Mikäli asiakas hyväksyy arvion, toimitamme esitäytetyt sopimuspaperit (ja luovutusilmoituksen) asiakkaalle allekirjoitettavaksi sekä sovimme, miten kohteet toimitetaan meille (nouto tai postitus).
  • Mikäli kyseessä on kuolinpesä, tarvitaan sopimuksen liitteeksi myös kopio perunkirjan sivuista: osakaslista, allekirjoitussivu. Lisäksi tarvitaan kaikilta osakkailta kirjallinen myöntymys siihen, että kohteet huutokaupataan.
  • Tarjoamme asiakkaillemme myös ”kokonaisvaltaista palvelua” eli otamme esimerkiksi vastaan kaikki aseet, valitsemme/arvioimme niistä huutokaupattavat kohteet ja romutamme loput.
  • Huutokaupan jälkeen tilitämme asiakkaalle huutohinnan vähennettynä myyntiprovisiollamme (13 %, sis. alv).

Kirjalliset tarjoukset 

Tarjousten vähimmäismäärä on tuotteen pohjahinta!

Kirjalliset tarjoukset voi tehdä huutokauppaa edeltävänä iltana kello 21 mennessä joko sähköpostitse kirjallinentarjous(at)gmail.com tai sähköisesti sivultamme kirjallinen tarjous