Allekirjoita vetoomus

Suomalaisina tiedämme, että ilman aseita ei suomen kieltä ja kulttuuria olisi enää olemassa siinä muodossa kuin tähän saakka olemme saaneet siitä nauttia. Ymmärrämme että historiaa pitää kunnioittaa eikä aseita sen paremmin kuin muitakaan olemassaoloomme ja elämäntapaamme kuuluvia asioita saa tietoisesti tuhota. Australian maaperällä ei puolustauduttu muuta kuin ilmahyökkäyksiä vastaan toisessa maailmansodassa. Ehkä tämä, vääristelevä historiankirjoitus ja yksipuolinen uutisointi ovat luoneet maassa harhan, että aseettomana on turvallisempaa. Me suomalaiset tiedämme, että aseeton puolustautuja on pian vainaja. Näin ollen voimme neuvoa kokemattomampia allekirjoittamalla vetoomuksen museoaseiden lopullista deaktivointia vastaan alla olevassa osoitteessa.

Englanninkielinen lomake vaatii täyttämään etunimen, sukunimen, sähköpostiosoitteen. Sitten valitaan maa ja täytetään omat osoitetiedot joita voi lyhennellä oman harkintansa mukaan. Alla on vielä vapaaehtoinen kommentointilaatikko. Lopuksi klikataan Sign now -laatikkoa kun se muuttuu vihreäksi.

https://www.thepetitionsite.com/691/098/077/reverse-unjustified-and-ill-informed-regulation-that-will-destroy-firearms-collections-of-museums/

Uuden Seelannin nimien keräys

Paikallisen https://www.colfo.org.nz/ aseharrastajien järjestön osaltaan käynnistämä keräys oli auki vain päivän keräten sinä aikana reilut 15 000 nimeä. Maan hallitus jyräsi uuden puoliautomaattiaseiden kieltolain läpi ennen kuin kukaan ehti vastatoimiin. Suomessakin on epäilemättä jossain ministeriössä tai hallinnon hallituksessa valmiiksi kirjoitettu asekieltolakiesitys, joka lyödään pöytään heti kun riittävä tekosyy ilmaantuu. Valmistautukaa.